سمان آسمان تاریخ تهران پرواز گرگان

سمان: آسمان تاریخ تهران پرواز گرگان برنامه فرودگاه اردیبهشت

گت بلاگز اخبار پزشکی ماجرای تهیه سوسیس و کالباس های زیرپله ای

تفاوت قیمت بین یک برند پروتئینی و سایر محصولات غیر برند و ناشناخته، بعضا آدمی را به شک می اندازد که آیا بعضی سوسیس و کالباس ها ارزان به فروش می رسند.

ماجرای تهیه سوسیس و کالباس های زیرپله ای

ماجرای تهیه سوسیس و کالباس های زیرپله ای

عبارات مهم : سوسیس

تفاوت قیمت بین یک برند پروتئینی و سایر محصولات غیر برند و ناشناخته، بعضا آدمی را به شک می اندازد که آیا بعضی سوسیس و کالباس ها ارزان به فروش می رسند.

به گزارش مهر، بعضی از نمایندگان حوزه سلامت در قوه مقننه، بر این عقیده اند که بخشی از سوسیس و کالباس های مصرفی بدون رعایت موازین بهداشتی و به صورت غیراستاندارد، زیرپله ای و زیرزمینی تهیه و تولید می شود. این در حالی است که مسئولین شرکت غذا و دارو، بارها بر این عنوان تاکید داشته اند که هرآنچه به عنوان سوسیس و کالباس در فروشگاه های معتبر پروتئینی عرضه می شود و پروانه وزارت بهداشت را دارند، مورد تایید هستند.

ماجرای تهیه سوسیس و کالباس های زیرپله ای

اکبر ترکی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با هشدار نسبت به اینکه مصرف سویس و کالباس به شیوع بیماری های غیرواگیر مانند بیماری های قلبی- عروقی و دیابت دامن زده هست، گفت: حتی محتویات سوسیس و کالباس هایی که به صورت استاندارد و با رعایت تمامی موازین و استانداردهای شرکت غذا و دارو تولید می شوند عوارض و مشکلاتی را جهت مصرف کنندگان به همراه دارد و باید کمتر مصرف شوند.

وی با تاکید بر از بین بردن سوسیس و کالباس از سبد غذایی، افزود: در تهیه سوسیس و کالباس از مواد نگهدارنده استفاده می شود و مواد نگهدارنده خود عامل بروز انواع سرطان ها است و از سویی امکان تخلف در تهیه و تولید فرآورده های گوشتی زیاد است.

تفاوت قیمت بین یک برند پروتئینی و سایر محصولات غیر برند و ناشناخته، بعضا آدمی را به شک می اندازد که آیا بعضی سوسیس و کالباس ها ارزان به فروش می رسند.

ترکی با هشدار نسبت به زیاد کردن تعداد فست فودفروشی ها در کشور، تصریح کرد: متاسفانه بخشی از سوسیس و کالباس های مصرفی بدون رعایت موازین بهداشتی به صورت غیراستاندارد، زیرپله ای و زیرزمینی تهیه و تولید می شود البته در تمامی صنوف افراد سودجو و متخلفی وجود دارند که به دنبال صرف هزینه کمتر و درآمد زیاد هستند بنابراین جهت تامین سلامت مردم و جلوگیری از تخلفات بعضی از کارخانجات سوسیس و کالباس می طلبد واحدهای نظارتی نظارت مناسبی را بر عملکرد این مراکز داشته باشند.

وی با تاکید بر لزوم روی آوردن مردم به غذاهای باکیفیت و سالم، ادامه داد: باید تا حد امکان از مصرف فرآورده های گوشتی پرهیز کرد و در غیر این صورت باید از سوسیس و کالباس های دارای استاندارد و مشخصات با کد بهداشتی و درمانی استفاده کنند.

ترکی با تاکید بر اینکه کیفیت فرآوردهای گوشتی باید درجه بندی شود، گفت: برندهای استاندارد سوسیس و کالباس باید به مردم معرفی شود.

ماجرای تهیه سوسیس و کالباس های زیرپله ای

وی با بیان اینکه قیمت ارزان و سهولت پخت به زیاد کردن مصرف فست و فودها دامن زده هست، تصریح کرد: با توسعه زندگی شهری و به تقلید از کشورهای غربی مصرف فست و فودها نیز در کشور عزیزمان ایران زیاد کردن یافت و امروزه کمتر خیابانی را در شهرها مشاهده می کنیم که در آن اثری از فست فودفروشی ها نباشد.

این در حالی است که شرکت غذا و دارو، به عنوان دستگاه ناظر بر سلامت محصولات غذایی فرآوری شده، همواره بر این توصیه تاکید دارد که هر محصول دارای مجوز وزارت بهداشت که در بازار عرضه می شود، قابل اطمینان بوده و مشکلی جهت مصرف ندارند.

تفاوت قیمت بین یک برند پروتئینی و سایر محصولات غیر برند و ناشناخته، بعضا آدمی را به شک می اندازد که آیا بعضی سوسیس و کالباس ها ارزان به فروش می رسند.

اما، آنچه مسلم هست، کیفیت سوسیس و کالباس هایی که عرضه می شود، به قدری تفاوت دارد که شاهد تفاوت زیاد قیمت های حداقلی و حداکثری در فروش این قبیل محصولات غذایی هستیم.

واژه های کلیدی: سوسیس | کالباس | بهداشتی | محصولات غذایی | اخبار پزشکی

دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : topsblog